Minä, Salla

Kiva, kun luet blogiani!

Minä, Salla, olen luova puuhailija, luonnosta ja puutarhoista inspiroituva hortonomiopiskelija, yrittäjä, äiti ja avovaimo.

Tämä blogi on minulle kanava tehdä asioita näkyväksi. Olen ihminen, joka tarvitsee aina jonkin projektin. Innostun helposti ja versoilen ajatuksillani ja teoillani vähän joka puolelle. Rakastan aloittaa jotain uutta, enkä arkaile elämän muutoksien edessä. Uusi polku on mielestäni houkutteleva ja astun sille suurella mielenkiinnolla.

Toivon, että blogi toimii samalla myös portfoliona opintojen edetessä. Siksi juttujen sisältö tulee olemaan hyvin vihreä. Haluan pitää blogin minun näköisenä, eli pääset lukemaan myös ajatuksistani ja projekteistani. Haluan myös kehittyä valokuvaajana, eli pääset kuvien kauttaa mukaan matkaani – en vielä tiedä minne!

Ihanaa, että olet mukana!

-Salla