Hylsypyssy

Elämme nyt erikosessa tilanteessa, useampi meistä eristyksissä muusta maailmasta ja joku vielä lasten kanssa… Tilanne vaatii siis jo järeämpiä aseita. Nimittäin hylsypyssyjä!

Tämä tässä on hylsypyssy

Ryhtykäämme siis toimeen!

Moni kävi Koronauutisen kuultuaan hamstraamassa kotiinsa vessapaperia. Materiaalista ei siis pitäisi olla tällä hetkellä pulaa. Älkää heittäkö pahvirullia kierrätykseen, sillä niistä voi tehdä tämmöisiä pyssyjä. Yleensä kotoota löytyy jonkunlaista teippiä ja jos hyvin sattuu, niin muutama tyhjä ilmapallokin. Eli ei välttämättä tarvitse lähteä hankkimaan mitään tarvikkeita.

Hylsypyssyyn tarvitset vessa/talouspaperirullan hylsyn, ilmapallon, teippä ja sakset.

Hylsypyssyn tekoon tarvitset sii vain; vessa- tai talouspaperinrullan hylsyn, ilmapallon, sakset ja teippiä. Tusseilla voisi pyssyä myös koristella 😉

Aloita leikkaamalla ilmapallosta ”kaula” pois. Sujauta sen jälkeen jäljelle jäänyt pallo-osa hylsyn toiseen päähän. Teippaa ilmapallon puolikas kiinni hylsyyn. Pyssy on valmis.

Leikkaaminen oli mieluinen tehtävä pian nelivuotiaalle

Olemme testailleet hylsypyssyä jo pitkään ja todenneet, että mitä painavampi esine sillä ammutaan, sen pidemmälle (ja kovempaa) se lentää. Puuhelmet ja pikkukivet ovat olleet parhaita. Jälkimmäisiä en tosin suosittele ammuttavan sisällä…Enkä muutenkaan vastaa seurauksista. Jokainen saa itse korvata hajonneet ikkunat ja maljakot 😉

Erilaiset esineet testissä

Hylsypyssy on tuonut meille monta hauskaa hetkeä, toivottavasti myös jollekin muulle! Ja henkilö- tai esinevahingoilta on vielä säästytty. Kuulen mielelläni muidenkin kokemuksia!

PUM!

Tsemppiä kotiin kaikille!! Pysytään terveinä ❤

Salla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s